Tastatur - fujitsu lifebook a514

Grunnlagt i 2005
Bærbar PC Datamaskin kontakt Informasjon

fujitsu lifebook a514

  RSS for computer part Produktkatalog » Bærbar PC » Tastatur » Min konto  |  Handlevogn  |  Kasse   

822 NOK 712 NOK

Produkt pa lager. 6 måneder garanti
fujitsu lifebook a514 Beskrivelse :

fujitsu lifebook a514

QWERTY US

#1 cla-a514

Kategori : Tastatur

Symptomer på en defekt tastatur FUJITSU LIFEBOOK A514.

Tastaturet kan være defekt hvis noen taster ikke fungerer generelt når det er grunn til væskesøl, disse tastene er ganske nær (AZES eksempel). Videre betyr når væsken strømmer, er det vanligvis bare en del av FUJITSU LIFEBOOK A514 tastaturet ikke fungerer lenger.

Vær forsiktig, hvis alt tastatur virker ikke lenger, kan det være bare samtrafikk er forstuet eller når FUJITSU LIFEBOOK A514 hovedkortet har et problem.

Hvis tastene kjepp eller synke onde, før du ser heller kjøpe en nøkkel for å fjerne mekanismen og å forstå hva som er galt (gjør det forsiktig).

Tastaturet utvalg.

Keyboard FUJITSU LIFEBOOK A514 inneholder referanser til tilbake, er det lurt å sjekke at disse referansene er like med selv om en datamodell FUJITSU kan ha flere forskjellige merker av kompatibelt tastatur. Sjekk også sin farge og språk som referanser for det samme dette betyr ikke språket.

Endre et tastatur

I de fleste tilfeller, en eller to skruene som holder tastaturet FUJITSU LIFEBOOK A514 baksiden av datamaskinen FUJITSU, blir alle klippet over tastaturet i nærheten av stripe (plast shell) eller det er strømknappen, du må bare trykknapper med en flat skrutrekker for å kunne få gjort (gjør det forsiktig) I en annen sak du må fjerne bandet strømknappen fordi stedet for klipp, skruer deg.

Da er det bare å løsne med en skrutrekker tastaturkontakten. Advarsel, ikke trekk ut kontakten vertikalt! Du kan skade kontakten på hovedkortet og samtrafikk FUJITSU ikke gjøre det igjen.

Før montering FUJITSU LIFEBOOK A514 teste datamaskinen med tastaturet kom ut, vil det være uheldig å se noen spor av en konflikt.

Tips bruker

Unngå for enhver pris å ha kapasiteter væsker ved siden av tastaturet eller spise over datamaskinen FUJITSU LIFEBOOK A514, er det også lurt å vaske hendene når du bruker tastaturet er det mest skitne og bakteriologisk datamaskin. Samme i tilfelle sykdom ikke røre hvis familien gå tilbake til å bruke eller det beste er ennå å bruke hansker (spesielt for å bevare små barn litt skjøre).

Det er også nødvendig at katter ikke oppstår over hårene i å etablere mekanismer. Endelig vet at barn elsker å fjerne nøkler, men gjør det med så mye vold at de bryter mekanismen av press fra den bærbare datamaskinen FUJITSU

 fujitsu lifebook a514


Nytt produkt.
Liste over kompatible referanser

a5i4 a5l4 as14 0werty owerty cia-a5i4 cia-a5l4 cia-a514 cla-a5i4 cla-a5l4 c1a-a5i4 c1a-a5l4 c1a-a514 cla-as14
  Hurtigsøk


  Kommentarer

Løvåsen (8.09.2015) :

God butikk, De er billig og det er det som trekker opp..

Hassan (17.10.2015)

veldig greit å bestille, godt utvalg, relativ rask levering i forhold til mange andre plasser .

Mathisen (13.01.2015)

Lett å bestille. Varene kom til postkontoret 4 dager etter betalinga var i orden .

 
6 måneder garanti


Levering: 3 dager

  Handlekurv  
..er tom!